Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 24-06-2022
Sałatka z tuńczykiem, papryką i serkiem wiejskim to kolorowa, smaczna i bardzo łatwa w przygotowaniu przekąska, świetna propozycja na śniadanie, do pracy czy na kolację. Ciekawe połączenie różnych składników tworzy smakowitą całość, dzięki czemu sałatka zyskuje niepowtarzalny smak. Jej dodatkowym jej atutem jest błyskawiczne przygotowanie.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2100
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 950
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 198
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20952
Polecam.
Odsłon: 469
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2100
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 950
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 198
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20952
Polecam.
Odsłon: 469
Składniki
Umyte papryki: czerwoną, żółtą i zieloną kroimy w średnią kostkę, po czym wrzucamy do miski. Jasną część pora kroimy na mniejsze kawałki i dodajemy do papryki. Następnie do sałatki wrzucamy odsączonego z oleju i rozdrobnionego tuńczyka, odsączoną z zalewy kukurydzę oraz serek wiejski. Wszystko doprawiamy do smaku solą oraz czarnym pieprzem i delikatnie razem łączymy. Tak przygotowaną sałatkę wstawiamy do lodówki na pół godziny aby wszystkie smaki się przegryzły.