Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna sałatka z tuńczykiem i awokado to prawdziwa bomba witaminowa. Idealna na szybką przekąskę, lunch do pracy czy lekką kolację. Taka sałatka to pełnowartościowy posiłek, który zasmakuje nie tylko osobom na diecie. Zawiera dobre tłuszczem, moc witamin, cenne białko, błonnik pokarmowy oraz dodające energii węglowodany.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 139
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 264
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 372
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 108
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 139
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 264
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 372
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 108
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Składniki
Kromki chleba pokroić w drobną kostkę. Ułożyć na blaszce i wstawić na kilka minut do piekarnika nagrzanego do 170 stopni. Sałatę rozłożyć na talerzu. Dodać pokrojone pomidorki koktajlowe, paprykę pokrojoną w kostkę, grzanki, odsączonego tuńczyka oraz pokrojone w kostkę awokado. Składniki dressingu połączyć. Sałatkę posypać cebulką dymką i polać dressingiem. Podawać od razu po przygotowaniu.