Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Składniki
Kaszę wsypujemy do miski. Zalewamy szklanką wrzące wody, przykrywamy i pozostawiamy do wchłonięcia się płynu.
W tym czasie kroimy ogórki i jajka w kostkę, dodajemy do nich tuńczyka odsączonego z zalewy.
Do pozostałych składników przekładamy kaszę, dodajemy majonez z pesto, przyprawiamy świeżo mielonym pieprzem. Całość dokładnie mieszamy.