Sałatka z tuńczyka i ryżu

Sałatka z tuńczyka i ryżu
> 5-6 os.
> 30 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Renata9
To bardzo szybka sałatka do zrobienia dla zapracowanych osób. Na pewno także będzie smakowała gościom na spotkaniach towarzyskich.

Przygotowanie

  1. Z tuńczyka odlać olej i podzielić go na mniejsze kawałki. Ryż ugotować w osolonej wodzie, ostudzić. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Ogórki konserwowe pokroić w kostkę, szczypiorek również pociąć. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, dodać majonez, sól, pieprz i wymieszać. Sałatkę podawać z pieczywem. Składniki wystarczą na 6 porcji. SMACZNEGO !!!

Komentarze do przepisu (1)

beata77 08 marca 2016
JAK TO MOŻLIWE ,ŻE TAK PRZECIĘTNE PRZEPISY DO TEGO Z KIEPSKIMI ZDJĘCIAMI MAJA TYLE WEJŚĆ? POZATYM KOBIETO JAK... Czytaj całość »
JAK TO MOŻLIWE ,ŻE TAK PRZECIĘTNE PRZEPISY DO TEGO Z KIEPSKIMI ZDJĘCIAMI MAJA TYLE WEJŚĆ? POZATYM KOBIETO JAK DAJESZ RADE DZIENNIE ROBOIĆ TYLE CIAST, SAŁATEK ITD. ?
Składniki