sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli

sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli
> 5-6 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Marchewcia
smaczna, łatwa i szybka w przygotowaniu

Składniki

  • czerwona fasola z puszki, 1
  • tuńczyk w oleju z puszki, 1
  • jajka gotowane, 2
  • szczypior, kilkanaście źdźbeł
  • czerwona cebula, 1/2
  • sól, do smaku
  • pieprz, do smaku
  • majonez, 1-2 łyżki

Przygotowanie

  1. Ugotować jajka i pokroić przez kratkę. Cebulę i szczypiorek drobno pokroić. Fasolę i tuńczyka odsączyć i dodać do pozostałych składników. Przyprawić solą, pieprzem. Dodać majonez. Wymieszać.

Komentarze do przepisu (1)

Doloressss 21 sierpnia 2013
apetycznie wygląda, koniecznie muszę wypróbować
Składniki
  • czerwona fasola z puszki, 1
  • tuńczyk w oleju z puszki, 1
  • jajka gotowane, 2
  • szczypior, kilkanaście źdźbeł
  • czerwona cebula, 1/2
  • sól, do smaku
  • pieprz, do smaku
  • majonez, 1-2 łyżki
Składniki