Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie szparagi? Ja bardzo lubię. Akurat trwa sezon, więc trzeba korzystać :) Tym razem zrobiłam sałatkę. Przyznaje, że to mój pierwszy raz :) Nigdy wcześniej nie robiłam sałatki ze szparagami. Postanowiłam sprawdzić, co z tego wyjdzie. Wyszło smacznie. Spróbujcie :)
...ale pyszny.
Odsłon: 601
Polecam.
Odsłon: 557
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 54
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
...ale pyszny.
Odsłon: 601
Polecam.
Odsłon: 557
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 54
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
Składniki
Tortellini ugotować według przepisu na opakowaniu. Przygotować szparagi. Odłamać zdrewniałe końcówki, następnie ugotować we wrzącej, osolonej wodzie z dodatkiem masła. Gotować około 10 minut. Kiedy wystygną, pokroić na małe kawałki.
Jajka pokroić w kostkę. Warzywa pokroić na kawałki. Wszystko wrzucić do miski Przyprawić solą i pieprzem. Dodać majonez i jogurt. Wymieszać. Wstawić na kilka godzin do lodówki. Najlepiej smakuje na drugi dzień.