Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 592
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 865
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 592
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 865
Składniki
Składniki : Tortellini z serem 250 g. Puszka kukurydzy konserwowej Puszka białej fasoli konserwowej Puszka konserwowego groszku z marchewką Duża czerwona cebula 2 ząbki czosnku Pęczek natki pietruszki Jogurt naturalny 165 g typu greckiego 4 duże łyżki majonezu Sól i świeżo mielony pieprz
Przygotowanie : Tortellini ugotować wedle przepisu z opakowania i pozostawić do wystygnięcia. Kukurydzę, fasole, groszek z marchewką odsączyć z zalewy. Cebulę pokroić w kostkę, czosnek przecisnąć przez praskę, natkę pietruszki przesiekać. Wszystko wymieszać w misce z jogurtem i majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego.