Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące i miękkie, słone i słodkie... niebo w gębie!
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4771
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 212
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4771
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 212
Składniki
Szatkujemy główkę sałaty, kroimy suszone pomidory w paseczki, zalewę wlewamy aby stanowiła sos sałatki. Dodajemy pokrojone na ćwiartki pomidorki, pokrojony w kostkę ser blue, słonecznik i żurawinę. Mieszamy. Gotowe :-)