Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle ciekawa w smaku. Doskonałe połączenie smaków. Gorąco polecam!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 211
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 752
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 232
Polecam.
Odsłon: 267
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 211
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 752
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 232
Polecam.
Odsłon: 267
Składniki
Chleb pokroić w kostkę i na suchej patelni zrobić grzanki. Słonecznik lekko uprażyć na suchej patelni. Odstawić
Sałatę lodową pokroić w drobne paseczki. Salami pokroić w drobne paseczki i tam samo pokroić suszone pomidory.
Do sałaty wrzucić pokrojone suszone pomidory, salami i uprażony słonecznik. Dobrze wymieszać. Chwilę przed podaniem posypać grzankami i polać sosem. Sos grecki wymieszać z oliwą i równomiernie polać sosem po grzankach i już NIE MIESZAĆ! SMACZNEGO!