Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do zielonej sałatki nie potrzeba wiele dodatków. Wystarczy świeża mięta i sok z cytryny. Całość stanie się bardzo orzeźwiająca, ale i pożywna. Dla chrupkości dodajcie podprażony słonecznik
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9114
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 183
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 32
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 468
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9114
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 183
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 32
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 468
Składniki
Bób obierz ze skórki. Dodaj kowalki obranego i posiekanego w kostkę awokado. Dodaj słonecznik i posiekane zioła. Całość skrop sokiem z 1/2 cytryny i dopraw solą morską. Wymieszaj i od razu podawaj.