Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i smaczna. Może być do obiadu i samodzielnym daniem.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Umyte i osuszone liście sałaty pokroić w cienkie paski. Jajka ugotować na twardo. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej. W misce połączyć sałatę i marchew . Sos. Wszystkie składniki wymieszać w małym słoiczku. Sałatkę wymieszać z sosem. Porcje rozłożyć na miseczki, każdą przybrać połówką jajka i posypać koperkiem. Częścią sosu możemy polać jajko.