Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowa sałatka z sosem tysiąca wysp. Musisz ją koniecznie zrobić.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 56
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 67
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 72
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1096
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 255
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 56
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 67
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 72
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1096
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 255
Składniki
filet z kurczaka kroję w kostkę i przyprawiam. Smażę na oleju kilka minut. Zupkę chińską zalewam wrzącą wodą i odstawiam na kilka minut pod przykryciem. Dodaję również przyprawy z zupki. Wszystkie pozostałe składniki kroję w kostkę. Wszystko umieszczam w misce i dodaję wymieszany wcześniej majonez, ketchup i musztardę. Sałatkę doprawiam i chłodzę w lodówce.