Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatna i prosta sałatka na lekką przekąskę :)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 96
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 568
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 96
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 568
Składniki
Soczewicę przepłukać i gotować do miękkości a następnie odcedzić. Gruszkę umyć,obrać i pokroić w plasterki. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Gruszkę rozłożyć na talerzu,posypać soczewicą,utartym serem i posypać posiekanym szczypiorkiem. Smacznego:)