Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i prosta!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
1. Sałatę należy porwać, owoce umyć i pokroić w kosteczkę, połączyć z sałatą. 2. Ser pokroić i dodać do sałatki. 3. Składniki na dressing dokładnie wymieszać do połączenia i skropić nim sałatkę. Doprawić pieprzem wedle uznania. 4. Na rozgrzanej patelni prażymy migdały i posypujemy nimi sałatkę tuż przed podaniem.