Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Szybka w przygotowaniu, łączy w sobie wyrazisty smak pleśniowego sera lazur i słodkiej suszonej żurawiny, która stanowi dla niego idealną przeciwwagę. Świetny wybór jako posiłek do pracy.
Deska do krojenia, nóż
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6594
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 149
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 324
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6594
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 149
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 324
Składniki
Do naczynia wyłożyć szpinak. Umyć ogórka, pomidorki. Ogórka i ser pokroić w kostkę, pomidorki na pół. Ułożyć na szpinaku, posypać żurawiną i pestkami dyni, całą sałatkę oblać oliwą z oliwek.