Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka sałatka z selerem konserwowym, fasolą czerwoną, szynką, kukurydzą i jajkiem
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1738
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 58
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1738
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 58
Składniki
Jajka ugotować na twardo, po ostudzeniu pokroić w drobną kostkę. Szynkę również pokroić na małe kawałki. Kukurydzę, selera i fasolę odsączyć z zalewy i przełożyć do miski, dodać pokrojone jajka, szynkę, majonez, doprawić solą, pieprzem i wymieszać