Sałatka z selera naciowego

Sałatka z selera naciowego
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Goblinek
Pyszna i chrupiąca, dla fanów ciekawych smaków.

Składniki

Przygotowanie

  1. Łodygi selera naciowego przekrój na pół i posiekaj, namocz w zimnej wodzie przez ok. 1 godz. Namocz też morele i żurawinę.

  2. Morele i jabłka pokrój w kostkę, odsącz seler, połącz wszystkie składniki. Dopraw do smaku, dodaj majonez.

Komentarze do przepisu (3)

irma 13 marca 2010
Lubie dania z dodatkiem selera naciowego, więc dodaje sałatkę do ulubionych.
wiola1100 15 marca 2010
rzeczywiście ciekawe połączenie smaków muszę spróbować
Goblinek 27 marca 2010
Aby był bardziej soczysty.
Składniki
Składniki