Sałatka z selera konserwowego, czerwonej fasoli i kukurydzy

Sałatka z selera konserwowego, czerwonej fasoli i kukurydzy
> > 6 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Szaffranka
Wyśmienita sałatka, którą przygotujecie w kilka chwil. Pyszna, sycąca i smakowita.

Składniki

  • puszka czerwonej fasoli
  • puszka kukurydzy
  • słoik selera w zalewie
  • 20 dkg delikatnej wędliny
  • 4 jajka na twardo
  • 2-3 łyżki majonezu
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Fasolę, kukurydzę oraz seler odsączamy z zalewy i przekładamy do miski.
    Jajka oraz wędlinę siekamy w kostkę i mieszamy z warzywami.
    Dodajemy majonez oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Składniki
  • puszka czerwonej fasoli
  • puszka kukurydzy
  • słoik selera w zalewie
  • 20 dkg delikatnej wędliny
  • 4 jajka na twardo
  • 2-3 łyżki majonezu
  • sól, pieprz
Składniki