Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, prosta do przygotowania sałatka, idealna na kolację lub jako przekąska do pracy, dobrze sprawdzi się też na rodzinnych przyjęciach. Porcja takie sałatki to duża dawka witamin i składników odżywczych.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Składniki
Awokado obrać, usunąć pestkę, przełożyć do kielicha blendera, dodać natkę pietruszki, jogurt naturalny, zmiksować na gładką masę, doprawić do smaku. Ryż przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, ostudzić. Szpinak opłukać pod zimną wodą, a następnie większe liście porwać. Pomidorki opłukać i pokroić na kawałki. Ogórka obrać, oczyścić z nasion i pokroić. Składniki sałatki przełożyć do miski, zalać przygotowanym sosem z awokado, wymieszać w razie potrzeby doprawić.