Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta pyszna sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie wcześniej ugotowanego ryżu. Sałatka jest niezwykle aromatyczna i sycąca. Sprawdzi się jako śniadanie, przystawka na spotkaniu ze znajomymi czy kolacja.
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 304
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 470
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 844
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 304
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 470
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 844
Składniki
Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, studzimy. Rzodkiewkę myjemy, odcinamy końcówki i kroimy. Cebulę siekamy. Ogórka obieramy kroimy w kostkę. Jajka obieramy i kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki sałatki łączymy ze sobą, dodając majonez - tyle, żeby sałatka nie była zbyt sucha. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz posiekanym koperkiem. Całość mieszamy i schładzamy.