Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Lekka sałatka na dobry początek dnia, albo na zakończenie dnia.
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Na półmisku ułożyć rukolę. Następnie układać pokrojone na połówki pomidorki, wyjęte z zalewy kulki mozzarelli, pokrojone na połówki oliwki, pokrojoną w półplasterki czerwoną cebulę, obranego i pokrojonego na mniejsze kawałki ogórka. Wszystko oprószyć czarnym świeżo mielonym pieprzem, solą do smaku i skropić oliwą z oliwek. Smacznego. Porady: Sałatkę można posypać pestkami słonecznika.