Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka do grilla, do obiadu, lub po prostu na dietetyczną kolację :-)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Składniki
Sałatę lodową rwiemy na małe kawałki i mieszamy z rukolą i kukurydzą. Wszystkie pozostałe warzywa kroimy i również dodajemy do sałaty. Słonecznik prażymy na patelni i pozostawiamy do przestygnięcia. Ser kroimy w kostkę i mieszamy z pozostałymi składnikami. Całość posypujemy uprażonym słonecznikiem. Z octu, oliwy z oliwek, przypraw i ziół robimy sos, którym polewamy sałatkę na 10 min. przed jej podaniem.