Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 142
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 41
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 199
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 142
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 41
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 199
Składniki
► DRESSING : sok z cytryny, olej z oliwek, zioła prowansalskie i koperek / wymieszać /, następnie dressing doprawić z octem ryżowym, cukrem, solą i jeszcze raz / dobrze wymieszać /. ► SAŁATKA : Roszponkę umyć, odciąć końce ogonków, rozdzielić listki i suszymy najlepiej w wirówce do sałat. Pomidory umyć, przepołowić i pokroić w plastry, por pokroić w talarki, ogórek w półksiężyce, marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach, zieloną cebulkę posiekać i dodać fasolę. Słonecznik uprażyć na teflonowej patelni i wszystkie składniki wrzucić do miski i / wymieszać /. ► Krótko przed podaniem sałaty, polać sałatę dressingem i / wymieszać /.