Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z czarnymi i zielonymi oliwkami oraz z suszonymi i świeżymi pomidorami. Dobrze doprawiona jest idealna na lekki lunch. Najciekawsze w tej sałatce jest połączenie różnych tekstur składników.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 446
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 13072
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 98
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 446
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 13072
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 98
Składniki
Ugotowałam komosę ryżową w lekko osolonej wodzie. Miałam czerwoną- miękka była już po kwadransie- można samemu dobrać sobie ulubiony stopień miękkości. Dodałam pokrojone składniki i posiekaną zieleninę. Nie dodawałam już soli- dodatki są słone. Jeszcze musztarda i chlust oliwy. Wymieszana sałatka przegryzie się pół godziny.
Komosa ryżowa charakteryzuje się lekko orzechowym smakiem.
Smacznego :)