Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 63
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 63
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Ugotowac ryż i wystudzić, należy sprażyć słonecznik:wysypujemy niecałą paczke słonecznika na patelnie i czekamy chwile niech sie "podpali"ja dodaje troszke margarny pół łyzki ,podlewam go troszke mlekiem i posypuje lekko cukrem by był prażony na lekko słodkawy smak,cały czas mieszamy.jak już nam sie zarumieni .Dodajemy gotowy wystudzony słonecznik do sałatki,wyciskamy czosnek-sałatka jest smaczniejsza gdy czuc w niej czosnek,doprawiamy do smaku i dodajemy majonez Smacznego!!!