Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrową i pożywną sałatkę z nutką słodkości, marynowanymi grzybkami i prażonym sezamem.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 157
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 114
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 157
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 114
Składniki
Do miski dodajemy postrzępioną sałatę i cykorię, pokrojoną w słupki marchewkę, odsączoną czerwoną fasolę, pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę i pokrojone prawdziwki.
Następnie przyrządzamy słodką marynatę. Do miseczki dodajemy 1,5 łyżki przegotowanej wody z dodatkiem stewi, 1,5 łyżki oleju rzepakowego i 1,5 łyżki musztardy. Wszystkie składniki mieszamy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji i dodajemy do wcześniej przygotowanych składników. Wszystko dokładnie mieszamy, a na koniec posypujemy uprażonym sezamem. Życzę smacznego! :)