Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna sałatka imprezowa - por, ananas, kukurydza, ser i jajka.
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Składniki
Używamy jasnej części pora - myjemy, obieramy i kroimy w cienkie plastry. Sparzamy go na przykład przelewając na sitku wrzątkiem. Jajka gotujemy na twardo, po ostudzeniu kroimy w kostkę. Ser żółty i paprykę kroimy w drobną kostkę, a plastry ananasów na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy. Sałatka musi się przegryźć, najlepiej całą noc,