Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na różne okazje,wychodzi jej spora ilość i bardzo nam smakuje:)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 165
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1823
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 247
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 165
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1823
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 247
Składniki
Por umyć,pokroić w półtalarki i sparzyć wrzątkiem,wystudzić. Seler odsączyć lekko z zalewy i drobniej pokroić. Ananasa odsączyć i pokroić na mniejsze kawałki.
Kukurydzę również odsączyć.Szynkę również pokroić w drobną kostkę.
Z jajek wyjąć żółtka,białka pokroić w drobną kostkę.Żółtka utrzeć z majonezem.Wszystkie składniki mieszamy w misce,przyprawiamy solą i pieprzem,dodajemy sos majonezowy i schładzamy w lodówce.