Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zasadzie tylko trzy główne składniki, dziesięć minut pracy i efekt WOW na koniec ;)
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2621
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 159
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2621
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 159
Składniki
Por obrać z wierzchnich liści, przekroić wzdłuż na pół, dokładnie umyć pod bieżącą wodą, pokroić w cienkie półplasterki, umieścić na sitku i przelać wrzątkiem, aby złagodzić smak. Odstawić do odcieknięcia.
Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Groszek odsączyć z zalewy.
Por, groszek i ser wymieszać, dodać jogurt, sól, pieprz oraz ocet i ponownie wymieszać. Voila!