Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czerwonych buraczków może być podana do obiadu do wędlin na ciepło np do grilla lub wędlin na zimno . Smakuje wyśmienicie do chleba z masłem .
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 45
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 45
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Buraczki gotujemy w skórkach w wodzie lub pieczemy zawinięte w folię aluminiową w piekarniku. Obieramy i ścieramy na tarce na grubych oczkach. Dodajemy pokrojoną cebulę i resztę przypraw. Odstawiamy na 5 minut. Smacznego !!!!!!!!!!!!!!