Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, pyszna sałatka z pieczarkami smażonymi razem z cebulą. Smażenie wydobywa intensywny i aromat i smak. Oprócz ogórków reszta składnikow jest pokrojona w grubsze kawałki. Sałatkę można zrobić na każdą okazję! Smakuje doskonale do wędlin albo jako samodzielne danie z dodatkiem chleba.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 84
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 818
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 84
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 818
Składniki
Pieczarki i cebulę pokroić w plasterki usmażyć na tłuszczu aż woda wyparuje, zostawić do ostygnięcia Ogórki pokroić w drobną kosteczkę. Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych pokroić w paski około 2 cm. Jajka ugotować na twardo ostudzić i obrać i pokroić w grubą kostkę. Kukurydzę osączyć z wody Wszystko wymieszać razem dodać majonez i doprawić sola i pieprzem i musztardą do smaku.