Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak już na prawdę nie mam ani czasu ani ochoty gotowanie robię banalnie prostą, super szybką i całkiem smaczną sałatkę. Ja robię ją w zależności od nastroju lub zasobów kuchennych na bazie ryżu, czasem drobnego makaronu albo też kaszy jaglanej. Dziś wersja ryżowa. Oczywiście ugotowanie ryżu odpowiednio wcześniej skraca czas przygotowania sałatki do 15 minut .
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 32
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 32
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Składniki
Ogórek obieram i kroję w drobną kostkę. Kukurydzę odcedzam z zalewy. Fasolkę dokładnie płuczę na sitku. Koperek drobno siekam. Wszystkie składniki wraz z ryżem wrzucam do miski, dokładam majonez i jogurt. Wszystko dokładnie mieszam. Doprawiam solą i pieprzem. Gotowe!