Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się ją robi, zawiera mało składników, a smakuje wyjątkowo!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 263
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 263
Składniki
Orzechy sparzamy i obieramy ze skórki. Wrzucamy je na suchą patelnię i prażymy na rumiano. Ser kroimy w kostkę. Winogrona przekrawamy na pół.
Kaszę kuskus gotujemy w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ugotowaną kaszę przekładamy do miski, wrzucamy do niej orzechy, pokrojony ser oraz winogrona. Całość dokładnie mieszamy i ewentualnie doprawiamy do smaku solą i pieprzem.