Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boska...mega apetyczna, prosta i szybka w skonstruowaniu...Samo zdrowie. Z sezonowymi truskawkami, to dopiero rozkosz dla podniebienia.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 271
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 271
Składniki
Szpinak płuczemy i osączamy w wirówce do sałaty. Wykładamy na talerz. Posypujemy pieprzem, osączonym z zalewy. Truskawki (szypułki usuwamy) kroimy w kostkę, układamy na szpinaku. Na wierzch układamy pokrojoną w kostkę newellę. Olej, miód, musztardę mieszamy, olewamy sałatkę, dekorujemy kiełkami brokułu. Podajemy od razu.