Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ubiegłym roku zebraliśmy mnóstwo grzybów, w tym maślaków. Trzeba je jakoś zagospodarować. W tej sałatce sprawdziły się pysznie.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 217
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 49
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3306
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 217
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 49
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3306
Składniki
Kulki mozzarelli wysypałem do miski. Maślaki po osączeniu pokroiłem w plasterki. Ugotowane jajka p przekroiłem na połówki. Pokroiłem suszone pomidory. Sałatę lodową pokroiłem w grube paski. Na talerzu rozłożyłem sałatę, rozłożyłem na niej pozostałe składniki. Posypałem pociętym szczypiorkiem, solą i pieprzem. Polałem sosem, delikatnie wymieszałem. Na koniec posypałem świeżą sałatową bazylią.