Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne połączenie mozzarelli w kulkach ze słodkimi pomidorkami paprykowymi, cebulką i chrupiącą sałatą. Świetna opcja na przekąskę, lekką kolację czy posiłek do pracy. Smak tej sałatki świetnie podkręca dressing z bazylii. Zajadajcie na zdrowie :)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 13
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 13
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Składniki
Sałatę porwać na mniejsze kawałki. Pomidorki (jeśli są większe) pokroić na połówki. Mozzarellę i oliwki odsączyć z zalewy, cebulę pokroić w piórka. Wszystkie składniki ułożyć na talerzu. Posypać ziarnami słonecznika i wiórkami cheddara. Składniki dressingu zblendować. Przed podaniem polać sałatkę dressingiem.