Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z nieskomplikowanych składników. Jej bazę stanowi zapomniana mortadela, która święciła triumfy w czasach PRL. Przygotowanie sałatki z mortadeli nie zajmie Ci więcej niż 10 minut. Najlepiej smakuje jeśli zaserwujesz ją lekko schłodzoną.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 201
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 201
Składniki
Cebulę posiekaj. Ogórki, mortadelę i żółty ser pokrój w paski. Wszystko umieść w misce i porządnie zamieszaj.
Przygotuj sos. Połącz ze sobą, majonez, musztardę, cytrynę i przeciśnięty przez praskę czosnek.
Sałatkę z mortadeli podawaj schłodzoną, najlepiej z sosem w miseczce obok.