Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki schłodzonej maślance sałatka jest bardzo orzeźwiająca - idealna na letnie upały oraz do dań z grilla.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 95
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 95
Składniki
Umytą sałatę rwiemy na kawałki. Sałatę posypujemy cukrem i solą, polewamy maślanką. Pomidory sparzamy wrzątkiem i obieramy ze skórki. Pomidory kroimy w półplasterki, rzodkiewki i ogórka za pomocą mandoliny. Cebulę i szczypiorek drobno siekamy. Całość posypujemy solą i pieprzem. Mieszamy przed podaniem.