Sałatka z marynowanymi pieczarkami i koperkiem

Sałatka z marynowanymi pieczarkami i koperkiem
> 5-6 os.
> 30 min
łatwe
tanie
Jedna z najlepszych sałatek jakie jadłam. Prosta w przygotowaniu a przy tym tania. Polecam.

Przygotowanie

  1. Ryż przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Grzyby kroimy w cienkie plasterki.

  2. Kukurydze odsączamy z zalewy.

  3. Ogórka kroimy w średniej wielkości kostkę.

  4. Koperek drobno kroimy.

  5. Wszystkie składniki sałatki umieszczamy w jednym naczyniu. Majonez mieszamy z musztardą. Doprawiamy do smaku solą solą i pieprzem. Sos łączymy z pozostałymi składnikami sałatki. Schładzamy.

Komentarze do przepisu (1)

Docherro 05 marca 2017
Może i można tę potrawę nazwać sałatką,lecz bez dodatku ryżu...z ryżem to już potrawa syta i nie... Czytaj całość »
Może i można tę potrawę nazwać sałatką,lecz bez dodatku ryżu...z ryżem to już potrawa syta i nie nazwałabym jej sałatką,pozdrawiam:)
Składniki