Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
makrelę obieramy
gotujemy jajka na twardo i kroimy w kostkę
pomidor, ogórek, cebulę kroimy również w kostkę.
wszystko to mieszamy delikatnie żeby się nie zrobiła paćka. Doprawiamy solą, pieprzem i majonezem. Ja jeszcze posypuje to trochę szczypiorkiem, Smacznego!