Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki z warzyw, ryb są zdrowe i dobre na letnie popołudnia.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 359
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 359
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Makrelę przedzielić na pół wzdłuż. Wyciągnąć kręgosłup z ośćmi. Podzielić palcami na drobne kawałki. Dodać puszkę kukurydzy. Pokroić resztę składników i dorzucić do makreli. Przyozdobić koperkiem. Smacznego :)