Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znakomity dodatek do mięska zgrilla(i nie tylko)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Składniki
makaron gotujemy wg. przepisu,odsączamy, wystudzamy,ogórek obieramy ze skórki i trzemy na tarce o grubych oczkach,solimy solą i czekamy aż ogórek odda swoje soki następnie wylewamy płyn a ogórki wyciskamy(najlepiej w rękach)i wrzucamy do makaronu,majonez łączymy z jogurtem porcją a skali 2do1,przeciskamy czosnek mieszamy te trzy składniki i łączymy z makaronem,solimy do smaku.
w innej wersji możemy dołaczyć do całości ugotowane różyczki brokułu lub/i odcedzoną sałatke z selera (ze słoika).Też pycha!