Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka szczególnie do kiełbasy na ciepło lub z grilla.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 223
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 74
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3318
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 223
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 74
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3318
Składniki
► Makaron ryżowy ugotować, jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę, paprykę, ogórek i kiełbasę pokroić w krutkie 0,5cm. szerokie paski. / Wszystkie składniki z sobą staranie wymieszać /. ► Do wyżej wymieszanych składników dodać czerwoną fasolę, kukurydzę, drobno posiekany koperek, majonez, musztardę, przyprawić solą, pieprzem i jeszcze raz dokładnie wymieszać. ► Sałatkę najlepiej na kilka godzin odstawić do lodówki żeby przyprawy przeszły. / Schłodzona do grillowanego mięsa smakuje wyśmienicie /.