Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 169
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 169
Składniki
Umytego i osuszonego łososia ułożyć na patelni skórą do dołu. Lekko posypać solą i pieprzem cytrynowym. Dodać ok. 50 ml wody i uparować pod przykryciem. Wystudzić. Awokado obrać. Usunąć pestkę. Pokroić w kostkę. Mango obrać i pokroić w płatki. Do salaterki włożyć sałatę roszponkę, sałatę rukolę, pokrojone awokado, mango i kawałki łososia. Dodać olej, miód, ocet i sól do smaku. Lekko przemieszać i już można częstować gości. Smacznego