Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki do grilla, a zwłaszcza z sałaty lodowej cieszą się sporym powodzeniem...i słusznie! Tym razem z dodatkiem smażonych pieczarek ;)
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 45
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 201
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5170
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 45
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 201
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5170
Składniki
Na oliwie, z dodatkiem kucharka, usmażyć umyte i grubo skrojone pieczarki. Sałatę porwać na mniejsze kawałki i dodać odcedzoną i pokrojoną w paski mozzarellę. Następnie dodać odcedzoną kukurydzę i doprawić ziołami prowansalskimi. Do całości dodać usmażone pieczarki wraz z oliwą, wymieszać. Idealnie smakuje do mięs z grilla :) Smacznego!