Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kurczakiem i jajkami przepiórczymi.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 269
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 269
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Składniki
Gotuj filet z kurczaka w osolonej wodzie przez 15-20 minut do miękkości. Drobno posiekaj ostudzony filet z kurczaka. Obierz ziemniaki i zetrzyj na tarce. Smażyć ziemniaki na oleju roślinnym na złoty kolor. Cebulę pokrój na półpierścienie i zalej wrzącą wodą przez 10 minut. Na talerzu ułożyć pokrojony w paski ogórek, na wierzch cebulę, przykryć majonezem. Na wierzch polać filetem z kurczaka, przykryć majonezem, następnie pokroić jajka, czerwoną paprykę, starty twardy ser. Udekoruj smażonymi ziemniakami i udekoruj koperkiem i jajkiem przepiórczym.