Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubiana i smaczna w naszym domu/ Polecam.
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 33
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 5
Polecam.
Odsłon: 140
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 90
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 33
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 5
Polecam.
Odsłon: 140
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 90
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie (nie rozgotować). Ostudzić. Przełożyć do miski. Dodać kukurydzę, seler i pokrojone ananasy. Mięso pokroić w drobną kostkę, oprószyć przyprawami i odstawić na godzinę by przeszło smakiem przypraw. Usmażyć na złoty kolor. Ostudzić. Połączyć z resztą składników. Majonez wymieszać z jogurtem i sokiem z ananasa, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodać do sałatki i delikatnie wymieszać. Schłodzić przed podaniem. Udekorować cząstkami pomidorków koktajlowych i świeżym ogórkiem