Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i zdrowa sałatka z komosy ryżowej ( quinoa) z pomidorem i ogórkem, ziołami i pestkami słonecznika.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 188
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 188
Składniki
Kaszę ugotować zgodnie z instrukcją, spulchnić widelcem i odstawić do ostygnięcia. Ogórek i pomidor pokroić w kostkę. Zioła posiekać. Pestki dynia uprażyć na patelni
W miseczce wymieszać oliwę, sok z cytryny, drobno posiekany czosnek, sól i pieprz. Wszystkie składniki sałatki umieścić w misce, zalać sosem i dobrze wymieszać, w miarę potrzeby doprawić solą albo sokiem z cytryny. wstawić do lodówki na minimum 30 minut.