Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z wykorzystaniem kiełbaski pozostałej po wczorajszym grillowaniu. Jajko, świeże warzywa i musztardowy sos - pysznie i kolorowo.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 727
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 727
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, po ostudzeniu kroimy na ćwiartki. Składniki na sos mieszamy, aż do uzyskania gładkiej emulsji. Na talerzach układamy sałatę, pokrojone w plasterki rzodkiewki, kiełbasę i cebulę, ćwiartki pomidorów i jajek. Całość polewamy sosem i posypujemy płatkami drożdżowymi.