Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Dziś kolejna wersja mojej ulubionej sałatki z kapusty pekińskiej. Dziś dodałam dwie kolorowe papryki, co oprócz walorów smakowych nadało jej też żywszej kolorystyki. Tuńczyk, kapusta pekińska i papryka - wszystko świetnie się komponuje. Oprócz tego jeszcze inne dodatki i pyszna sałatka gotowa.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7886
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 174
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 389
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7886
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 174
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 389
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy
Tuńczyka odsączamy z zalewy
Paprykę kroimy w drobną kosteczkę, podobnie ogórki
Ser ścieramy na grubych oczkach
Wszystko delikatnie doprawiamy pieprzem i solą i mieszamy
Dodajemy majonez i jeszcze raz mieszamy